Állítólag megújult, megszépített formában tér vissza a Horizon: Zero Dawn

2022. október 03.
30.7281
Mikee profilja, adatai
Mikee
Több megbízható forrás is tudni véli, hogy a Guerrilla Games 2017-es akció-szerepjátéka, a Horizon Zero Dawn megújult külsővel, remaster formában fog ellátogatni PlayStation 5 konzolokra, emellett egy többjátékos spin-off epizód is fejlesztés alatt áll.

Az MP1st, és a VGC forrásai szerint a Guerrilla Games nemcsak a Horizon: Forbidden West első nagyobb kiegészítőjén, hanem az előzmény megszépítésén is javában dolgozik. Mindez azért is furcsa, mert a Horizon Zero Dawn nem olyan régi játék, 2017-ben jelent meg PlayStation 4 konzolra, PS5-ön pedig 60 fpssel, gyönyörű látvány mellett fut a program.

Az informátorok szerint a karaktermodelleket, a textúrákat is teljesen újraalkotják majd a remasterben, emellett vadiúj animációkat, fény-árnyék hatásokat és egyéb játékbeli extrákat, DualSense támogatást is kapni fog a játék.

A felújított változat mellett egy multiplayer, PvP spin-off epizód is fejlesztés alatt áll, a Horizon világába kalauzolja majd el a játékosokat a multiplayer oldalhajtás. Részleteket még sajnos nem tudunk, de kíváncsian várjuk a fejleményeket, hiszen eddig a a Guerrilla Games inkább az egyjátékos élményre koncentrált a játékaiban.
4 hozzászólás

Mordorer

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Bár érteném, minek...

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

5 éves játék.... Nem értem minek újrakiadás neki.

válasz erre

Mikee

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

fighterlaci írta:
Reméljük, PC-re is.
Igazából most sem néz ki rosszul PC-n, kíváncsi vagyok, mit tudnak még kihozni belőle.

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Reméljük, PC-re is.

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt