Egy kikerült anyag szerint nem jön PS-re a The Elder Scrolls VI

2023. szeptember 18.
15.5871
Botyi profilja, adatai
Botyi
Amióta a Microsoft 2020-ban felvásárolta a Bethesdát, mindenki azt találgatja, hogy a The Elder Scrolls VI Xbox-exkluzív lesz-e, egy nemrég nyilvánosságra hozott prezentációs anyag szerint nem fog PlayStationre megjelenni.

Az Axios tudósítója, Stephen Totilo tweetelt egy fotót egy bemutatón közzétett anyagból, amely több Bethesda-játékot részletez és azt, hogy mit tervez velük a Microsoft. A táblázatban az Elder Scrolls VI Xboxként és PC-ként szerepel és 2026-ban vagy később jelenik meg, bár az Xbox-os Phil Spencer azt mondta nemrég, a játék legalább öt év múlva érkezik és a platformok nincsenek meghatározva.

A táblázat eddig pontosnak bizonyult, 2023-ban, egy évvel a bemutatása után a Starfield és a Redfall már megjelent Xboxon és PC-n, de PlayStationön még nem. A jelenlegi ismeretek szerint a The Elder Scrolls VI kihagyja a PlayStationt és az Xbox-PC exkluzivitást választja, az mindenesetre biztos, hogy már korai fejlesztés alatt áll.

The Elder Scrolls VI Xbox-exkluzív lesz-e, egy nemrég nyilvánosságra hozott prezentációs anyag szerint nem fog PlayStationre megjelenni.'>
3 hozzászólás

Patrik94

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát, ezen sem vagyok meglepve. szomorú smiley Ráadásul PC-n is csak Win. szomorú smiley Rohadt Microsoft.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Barmok.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Idióta lobby. szomorú smiley

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja