Még legalább öt év, mire a The Elder Scrolls VI megjelenik

2023. június 24.
13.7991
Botyi profilja, adatai
Botyi
Zajlik a Microsoft és a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) meghallgatása és az Xbox vezetője, Phil Spencer is szót kapott, hogy válaszoljon a különböző üzleti kérdésekre, a téma a Bethesda címeinek exkluzivitására is ráterelődött.

Az egyik legnagyobb cím, ami a Bethesda felvásárlásával együtt járt, a The Elder Scrolls VI volt, amiről Spencert kérdezték az esetleges exkluzivitással kapcsolatban. Arra a felvetésre, hogy a játék megjelenésekor exkluzív lesz-e Xboxra, Spencer kifejtette, hogy a cím jelenleg annyira messze van, hogy még csak tervek sincsenek arra vonatkozóan, hogy milyen platformokon lesz elérhető, és azt állította, hogy a megjelenése még "több mint öt év múlva" várható.

Vagyis a The Elder Scrolls VI legalább 2028-ig nem fog megjelenni és tekintettel arra, hogy a még a Starfielden dolgozó csapat fogja készíteni, elég valószínűnek tűnik, hogy a fejlesztés még nem kezdődött el érdemben. Ez azért elgondolkodtató, hogy a Bethesda miért is jelentette be a játékot még 2018-ban. Az is elképzelhető, hogy a következő konzolgenerációig kell várnunk a következő kiemelt Elder Scrolls-címre.
5 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szegény Skyrim nagyi, aki csak erre vár....

https://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a-skyrim-nagyi-legnagyobb-alma-hogy-a-halala-elott-jatszhasson-a-the-elder-scrolls-vital

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Azt nem lehet mondani hogy elkapkodják.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jó munkához idő kell.

válasz erre

zender

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem hangzik túl jól.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Mivaaaaaaan?????

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja