Átlépte a 4 millió eladást a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

2023. november 29.
18.6921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A CD Projekt tájékoztatást adott a Cyberpunk 2077 első és eddigi egyetlen bővítményének, a Phantom Liberty eladásáról, a szeptember 26-i megjelenést követő első héten hárommillió példányban kelt el, két hónap alatt pedig már 4,3 millió darabban.

Adam Kicinski, a CD Projekt vezérigazgatója elmondta, "nagyon elégedettek" a Phantom Liberty megjelenésével és a bővítmény jó rajtjával, valamint a 2.0 frissítés, - amely egy sor további fejlesztést vezet be, - egy másik szintre emeli Night Cityt minőségben. Hozzátette, ez fontos eredmény a franchise további fejlesztésére irányuló terveik miatt is.

Kicinski a múlt hónapban elmondta, hogy a Cyberpunk 2077 több mint 25 millió példányban kelt el a 2020 decemberi megjelenése óta, ami azt jelenti, hogy "sokkal gyorsabban" fogy, mint a The Witcher 3 a megjelenése után. Közben bejelentették a Cyberpunk 2077 Ultimate Editiont, amely december 5-én jelenik meg digitálisan és fizikailag is.
Cyberpunk 2077 első és eddigi egyetlen bővítményének, a Phantom Liberty eladásáról, a szeptember 26-i megjelenést követő első héten hárommillió példányban kelt el, két hónap alatt pedig már 4,3 millió darabban.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja,

Ejha , nem hittem volna!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 napja

Azért ez az elbaltázott indulás után egsz komoly eredmény. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 napja

Nem gondoltam volna hogy ilyen nagy számot sikerül elérniük. meglepett smiley

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 napja

Egész döbbenetes eredmény!

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profiljaMonyo profilja