Animés látványvilággal és ütős előzetessel érkezett meg a Need for Speed Unbound

2022. október 06.
4.9521
Mikee profilja, adatai
Mikee
Úgy tűnik, hogy az Electronic Arts tartotta magát az előzetesben ígértekhez, megérkezett a Need for Speed Unbound igencsak pörgősre sikeredett előzetese, amiből már most látszik, hogy egy teljesen új irányba megy el a versenyzős széria.

A legújabb NFS-epizód körül a mai napon felpörögtek az események, a kiszivárgott screenshotok után az EA jobbnak látta idő előtt leleplezni az autós programot. A látottak alapján ismét az utcai versenyek világába látogatunk majd el, ami viszont szerintünk sokaknál kiveri majd a biztosítékot, az a stilizált látványvilág, amiről már voltak korábban pletykák.

Az animációs filmeket idéző stílus a rajzfilmes effektekkel elsőre biztosan furcsa lehet, habár szerintünk az árkádosabb játékmenethez ez akár még passzolhat is. A széria hagyományait követve teljesen testreszabhatjuk majd a verdáinkat, a sztorikampány mellett multiplayer versenyeken is részt vehetünk majd, sőt még a rendőrökkel is meggyűlik majd a bajunk.

A játékért sok év kihagyás után ismét a Criterion Games felel majd, akinek a Most Wanted című epizódot köszönhetjük. A Need for Speed Unboundra nem is kell sokat várni, még az idén, december 2-án leparkol PC-n, PlayStation 5 és Xbox Series konzolokon.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 napja

Nekem ez totál felejtős.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 napja

******'>******* ez nagyon gáz!

válasz erre

Mikee

2 hónapja, 4 napja

petrovicsz írta:
Elsőre azt mondanám hogy rettenetesen ****, de tulajdonképpen lehet csak szokni kell. Meglátjuk ha jön róla majd több minden.
Igazából igen, én is így vagyok vele. Lehet, hogy én vagyok öreg, de ezektől az effektektől kiégett a szemem.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 4 napja

Elsőre azt mondanám hogy rettenetesen ****, de tulajdonképpen lehet csak szokni kell. Meglátjuk ha jön róla majd több minden.

válasz erre
Need for Speed Unbound
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljakarolyk3 profiljamarco profiljaBotyi profiljaReichert Viktor profilja