Állítólag szünetel a Dead Space 2 remake fejlesztése

2024. április 10.
23.9241
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy megbízható játékipari bennfentes, Jeff Grubb azt állítja, hogy a Dead Space 2 remakejét az EA törölte (vagy legalábbis félretette) az első játék remakejének kiábrándító eladási számai miatt.

Miután egy évtizeden át semmi nem érkezett a Dead Space-sorozatból, tavaly kijött az első cím remakeje (a Game Channel tesztje itt). Annak ellenére, hogy az EA és a Motive utalt arra, hogy a második remakejére is számíthatunk, lassan indultak be a Dead Space eladásai és a csapat egy Iron Man-játék fejlesztésébe kezdett, most pedig nem jöttek jó hírek a folytatás felújított változatáról.

A Giant Bomb riportere, Jeff Grubb a Game Mess Mornings legutóbbi epizódjában elárulta, hogy az EA Motive a Dead Space 2 remakején dolgozott, de az első játék remakejének kiábrándító eladásai miatt törölték. Grubb szerint a remake a "koncepció" fázisában volt, de az első cím eladásai miatt félretették.

Elképzelhető, hogy a projektet később újra előveszik, de egyelőre érdemes úgy tekinteni rá, hogy a Dead Space 2 remake-et felfüggesztették.

3 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Senkinek nem fog hiányozni.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ja hogy már a koncepció alatt félretették. Magyarul még kurvára nem csináltak semmit.D

válasz erre

Gnoresz

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Gondolom ha felajánljuk, hogy kerüljön többe a játék, akkor már tegnap készen is lesz. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja