Advertisement

Állítólag komoly gondok adódtak az Assassin's Creed Codename Red háza táján

2022. december 03.
43.9271
Mikee profilja, adatai
Mikee
Érdekes pletykák láttak napvilágot a feudális Japánban játszódó AC-epizód, az Assassin's Creed Codename Red körül, egyes források szerint komoly problémákba ütköztek a fejlesztők, ellenben egy másik készülő AC-rész remek ütemben formálódik kész játékká.
 

A szeptemberi Ubisoft Forward eseményen megleptek minket a franciák, hiszen kapásból öt új Assassin's Creed játékot jelentettek be, az egyik projekttel kapcsolatban viszont komoly problémák adódtak. Az Insider Gaming forrásai szerint nincs minden rendben az Assassin's Creed: Codename Red háza táján. Korábban is voltak arról híresztelések, hogy többen felmondtak a középkori Japán epizód rendezője, az abúzussal vádolt Jonathan Dumont miatt.

Jó hír viszont, hogy a 16. századi Európában játszódó epizód, az Assassin's Creed: Codename Hexe munkálatai a tervek szerint haladnak, a projekt élére a Valhalla vezető írója, Darby McDevitt került. Könnyen előfordulhat tehát, hogy a boszorkányüldözős epizód hamarabb debütál majd, viszont addig sem maradunk Assassin's Creedes tartalmak nélkül, hiszen az Assassin's Creed Valhalla utolsó kiegészítője, a The Last Chapter DLC már elérhető.
5 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 napja


válasz erre

muki

2 hónapja, 2 napja

Az lenne a furcsa ha jól haladnának.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Nahát.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

Miért, volt már olyan hogy simán ment valami?

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 napja

Mennyi AC lesz már baszki úgy hogy már rég abba akarták hagyni.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja