A The Thing: Remastered megvalósítja azt, amit 2002-ben nem engedett a technológia

2024. június 24.
4.9011
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2002-es klasszikus, a The Thing remastert kap és a Nightdive Studios készíti, amely több más klasszikus cím modernizálásában is közreműködött, mint például a System Shock és a Star Wars: Dark Forces.

Az eredeti játék több mint két évtizeddel ezelőtt jelent meg PlayStation 2-re, Xboxra és PC-re, most Larry Kuperman, a Nightdive egyik vezetője a GamesRadarnak beszélt arról, hogy állnak hozzá a remasterhez. Elmondta, az akkori technológia korlátozta azt, amit a Computer Artworks 2002-ben elképzelt, de ők most tudják használni azt a keretrendszert, játékmotort.

Hogy minden klappoljon, az eredeti fejlesztők közül csatlakozott két fő, ők segítenek abban, hogy a remaster összhangban legyen az eredetivel. A Steam oldala szerint akár 4K felbontással és 120 FPS-sel élvezhetjük a 20 szinten, sőt az eredeti címben megtalálható bizalom és félelem mechanikát is frissítik.

A The Thing több mint egy harmadik személyű lövöldözős játék, ugyanis az 1982-es, John Carpenter által rendezett horrorfilm közvetlen folytatása. A remaster megjelenési dátumát még nem erősítették meg, de a tervek szerint még idén megkapjuk PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Switch-re és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!System Shock és a Star Wars: Dark Forces.'>
3 hozzászólás

VaPe

3 hete és 2 napja

Nekem bejön!

válasz erre

Patrik94

3 hete és 2 napja

Na ezt várom!

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 3 napja

Wooooow ez így király! mosolygó smiley

válasz erre
The Thing: Remastered
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Magnumpi profilja