A tengeri ütközetekre fog koncentrálni a Sea of Thieves nyolcadik szezonja

2022. november 21.
4.6001
Mikee profilja, adatai
Mikee
A népszerű kalózos RPG, a Sea of Thieves fejlesztői, a Rare csapata továbbra sem hagy minket unatkozni, érkezik ugyanis a nyolcadik szezonja a játéknak, az új frissítés pedig a tengeri csatákra, a frakciók közti összecsapásokra és a PvP harcokra fog koncentrálni.

Ismét új szezonnak örülhetnek a Sea of Thieves tengeri rablói, a hajókra koncentráló hetedik évad után a holnap érkező nyolcadik szezon elsősorban a tengeri csatákra koncentrál. Kalózaink ugyanis két táborra, a Servants of the Flame és a Guardians of the Fortune névre hallgató frakciókra szakadnak majd, a nyílt tengert járva pedig annyi lesz a feladatunk, hogy a riválisainkat a tenger fenekére küldjük és megszerezzük az összekotort kincseiket.

Nem fogjuk a fél világon át üldözni a riválisainkat, kisebb méretű arénákban csapunk majd össze velük. Jutalmul fejleszthetjük majd a kapcsolatunkat a választott frakcióval, viszont a rizikó is magasabb lesz ezáltal. Új kozmetikai tárgyakat is kapunk, emellett új területek is megnyílnak majd Athena's Tavernben és a Reaper's Lairben. Az újdonságokra már nem is kell sokáig várnunk, a Sea of Thieves következő szezonja holnap bont majd vitorlát.

Nézd nagyban ezt a videót!

nincs még hozzászólás

Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja