A Take-Two Interactive szerzői jogi figyelmeztetést küldött a Goat Simulator 3-nak

2022. december 21.
39.0971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Take-Two Interactive információt kapott szerzői jogi visszaélés miatt a Goat Simulator 3 új, promóciós videója kapcsán, miután a kecskés szimulátor felvételébe belekerült a Grand Theft Auto 6-ról kiszivárgott játékmenet.

A szóban forgó videó egy Shaun nevű NPC életét mutatta be, napi kalandjait fedezve fel a Goat Simulator 3 világában, a felvételen Shaun elárulja, hogy más NPC-vel kapcsolatos munkái is vannak és kiderül, hogy ő látható a Grand Theft Auto 6 kiszivárgott játékmenetében.

Annak ellenére, hogy csak néhány másodpercig volt látható, nem kellett sok idő ahhoz, hogy a Take-Two Interactive szerzői jogi figyelmeztetéssel lecsapjon a Goat Simulator 3-ra. A bejegyzés továbbra is látható a hivatalos Goat Simulator 3 Twitter-oldalán, de a csatolt videó most azt írja, hogy "ezt a médiát a szerzői jog tulajdonosának bejelentésére válaszul letiltották".

A Rockstar Games az év elején megerősítette, hogy a következő Grand Theft Auto játék fejlesztése már javában zajlik, a rajongók pedig egy nap arra ébredtek, hogy rengeteg játékmenet szivárgott ki egy új GTA játékról. A Rockstar Games megerősítette, hogy a következő GTA játék korai fejlesztési felvételei kerültek ki az internetre, a Goat Simulator 3 promóciós videójában látott rövid részlet pedig a kiszivárogtatásokból származik.

Goat Simulator 3 új, promóciós videója kapcsán, miután a kecskés szimulátor felvételébe belekerült a Grand Theft Auto 6-ról kiszivárgott játékmenet.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

A sok bal****. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Mekkora tré! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hát ez mekkora fun. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Az a kemény hogy még a beillesztett tweet is le van tiltva! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Goat Simulator 3
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljarDAVE profilja