A Still Wakes the Deep horrorisztikus olajfúrójára merészkedhetünk

2024. június 18.
8.6051
Botyi profilja, adatai
Botyi
Majdnem pontosan egy év telt el azóta, hogy tavaly nyáron először bejelentették a Still Wakes the Deepet, a The Chinese Room fejlesztőjének és a Secret Mode kiadónak narratív horrort ígérő új címe már elérhető Xbox Series X|S-en, PC-n és PlayStation 5-ön.

Az 1975-ben az Északi-tengeren, egy olajfúrótorony fedélzetén játszódó Still Wakes the Deepben az életükért küzdhetünk, miközben egy kiismerhetetlen szörnyűség üldöz bennünket, amely a fedélzetre érkezett. Cameron "Caz" McLeary szerepében az összeomló fúrótornyon kutakodhatunk és kereshetjük a hazavezető utat.

A sötét, fagyos északi-tengeri vizek vesznek körbe és minden kommunikációs vonal megszakadt és ketten vagyunk a fedélzeten ezzel a ismeretlen rémséggel. A fejlesztők feleltek az Amnesia: A Machine for Pigsért, az Everybody's Gone to the Rapture-ért és a Dear Estherherért, most a Still Wakes the Deep már az első napon elérhető a Game Passen és a fizikai PS5-ös kiadás is megvásárolható.

bejelentették a Still Wakes the Deepet, a The Chinese Room fejlesztőjének és a Secret Mode kiadónak narratív horrort ígérő új címe már elérhető Xbox Series X|S-en, PC-n és PlayStation 5-ön.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 1 napja

Nagyon berántós ez a game!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 napja

Brutál jól néz ki!

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 napja

Izsonyat hangulatos ez a cucc!

válasz erre
Still Wakes the Deep
13.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások