Olajfúrón játszódó horrort jelentettek be Still Wakes the Deep címmel

2023. június 12.
4.8931
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Xbox Games Showcase-en mutatták be a Still Wakes the Deepet, egy első személyű narratív horrort, amelyet a The Chinese Room stúdió fejleszt Unreal Engine 5-ben és a Secret Mode adja ki.

A sztori szerint 1975-ben katasztrófa történik a Beira D olajfúrótornyon Skócia partjainál és valami a fedélzetre került. Egy munkásként az életünkért küzdünk egy kegyetlen viharban, veszélyes környezetben és a sötét, fagyos északi-tengeri vizekben. Minden kommunikációs vonal megszakadt és nincs kijárat, így szembe kell néznünk a fedélzetre érkezett borzalommal.

A Still Wakes the Deep egy visszatérést jelent a műfajhoz a The Chinese Room számára, korábban az Amnesia: A Machine for Pigsen, az Everybody's Gone to the Rapture-ön és a Dear Estheren dolgoztak. A cím 2024 elején jelenik meg Xbox Series X|S-en, PC-n a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül, valamint PlayStation 5-ön.

Nézd nagyban ezt a videót!Still Wakes the Deepet, egy első személyű narratív horrort, amelyet a The Chinese Room stúdió fejleszt Unreal Engine 5-ben és a Secret Mode adja ki.'>
3 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Király a környezet, remélem nem egy bugos **** lesz hanem igazi jó horror!

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem tűnik rossznak az alap koncepció!

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Érdekesnek tűnik, kíváncsian várom.

válasz erre
Still Wakes the Deep
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
XBS 2023
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja