A Slipknot zenekar promózza a Shin Megami Tensei V: Vengeance-t

2024. június 15.
4.7341
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Atlus kiadta az utolsó promóciós videókat a tegnap megjelent Shin Megami Tensei V: Vengeancehoz, az egyik trailerben az ikonikus heavy metal zenekar, a Slipknot is szerepel - a játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X|S-re, Xbox Onera és Switch érkezett.

A felvételen a Slipknot társalapítója és ütőhangszerese, M. Shawn Crahan (Clown), Eloy Casagrande dobos és az "új srác" a Shin Megami Tensei V: Vengeance által ihletett maszkjukról beszéltek. A három zenész megosztotta benyomását a játék démonai, Gurulu, Daemon és Loup-Garou által inspirált álarcokról.

Az új cím az eredeti játék történetét is bemutatja, valamint egy új történetszálat, a Canon of Vengeancet is. A játék újgenerációs látványvilágot, új területeket, félelmetes démonokat és hangulatos zenét ígér a posztapokaliptikus Tokióban. A Shin Megami Tensei V: Vengeance már megjelent, a Game Channel tesztje pedig itt olvasható.

Nézd nagyban ezt a videót!Shin Megami Tensei V: Vengeancehoz, az egyik trailerben az ikonikus heavy metal zenekar, a Slipknot is szerepel - a játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X|S-re, Xbox Onera és Switch érkezett.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 4 napja

Bakker én nem ismerem őket! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 4 napja

Na jóóóóóóóóóó!!!!! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 5 napja

Aaaaaaz kemééééény! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Shin Megami Tensei V: Vengeance
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások