A Silent Hill 2 Remake a fejlesztés végső fázisában van

2024. február 09.
9.3071
Botyi profilja, adatai
Botyi
Bár csak egy felújítás, a Silent Hill 2 Remake az utóbbi évek egyik legjobban várt horrorjátéka, ennek ellenére a néhány héttel ezelőtti trailerig csend volt a projektről, a Konami és a Bloober pedig egymást okolta a hírek hiányáért.

Most azonban már beindult a kampány, hiszen a Konami producere, Motoi Okamoto nemrégiben a Famitsunak beszélt a játékról, ami természetesen arra a témához is elvezetett, hogy mikor számíthatunk rá. Bár nem szolgált konkrét dátummal, megjegyezte, hogy a "fejlesztés végső fázisában" van a remake.

Úgy fogalmazott: "játékként a Silent Hill 2-t úgy képzelhetitek el, ahogyan azt mindenki elképzeli, és a mai korban is könnyen játszható, gyönyörű látványvilággal." Nem derült ki, hogy hibajavításokra, grafikai dolgokra gondolt-e, vagy van még mit fejleszteni esetleg, de úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk a megjelenéshez.
Silent Hill 2 Remake az utóbbi évek egyik legjobban várt horrorjátéka, ennek ellenére a néhány héttel ezelőtti trailerig csend volt a projektről, a Konami és a Bloober pedig egymást okolta a hírek hiányáért.'>
3 hozzászólás

Tommy

3 hete és 2 napja

Jöhetne egy kis béta belőle. kacsintó smiley

válasz erre

Hentes

3 hete és 3 napja

Akkor ez idei megjelenés szerintem.

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 3 napja

Már jöhetne, ez egy nagyon várós projekt nálam!

válasz erre
Silent Hill 2 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja