A PS5 belépett az életciklusának utolsó szakaszába - állítja a Sony

2024. február 14.
29.6121
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sony most adta ki a harmadik negyedéves eredményközlését, amely egy csomó részletet tartalmazott arról, hogy a legutóbbi játékok hogyan fogytak, valamint arról, hogy a konzol hogyan teljesít az utóbbi időben.

Úgy tűnik, hogy a PS5 egy kicsit lelassult, mivel a Bloomberg híre szerint egymillióval kevesebbet adtak el belőle, mint amire a Sony számított. Erre reagálva a cég 25 millió konzolról 21 millióra csökkenti a PS5-re vonatkozó értékesítési előrejelzését.

A lapnak nyilatkozva a Sony vezető alelnöke, Naomi Matsuoka elmondta, hogy a PS5 "életciklusának utolsó szakaszába" lép, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a "nyereségesség és az eladások közötti egyensúlyra".

A korábbi generációváltásokat figyelembe véve (PS2 és PS3 között hat év, PS3 és PS4 között hét év) valószínű, hogy a PS5-ösből valahol három-négy év van hátra a következő konzol megjelenéséig.
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 1 napja

Egyrészt még évek vannak ebben a generációban, másrészt meg legalább egy évig párhuzamosan fut majd a mostani és a következő, szóval PS5 tulajoknak nem kell még nagyon aggódni.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 4 napja

Hát igen, nem szoktak sokáig tartani a generációk...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 4 napja

Azért van ott még idő bőven. mosolygó smiley

válasz erre

Kisember001

2 hónapja, 4 napja

Hát ez nem volt hosszú életű.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja