A next-gen The Witcher 3-ban is felbukkant a Cyberpunk 2077 rejtélyes számsora

2022. december 17.
8.3261
Mikee profilja, adatai
Mikee
Érdekes összefonódásokat találtak a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változata között, a cyberpunk RPG két éve megoldatlan rejtélye ugyanis egy utalás formájában felbukkant nemrégiben Ríviai Geralt felújított kalandjában.

Alig néhány napja jelent meg a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen frissítése, a technikai problémák ellenére rengeteg játékos öltötte fel újra a szörnyvadász köpenyt. Egy xLetalis nevű youtuber pedig érdekes kapcsolódásra lelt a játékban, nevezetesen a Cyberpunk 2077 egyik megoldatlan talányával, az FF:06:B5 rejtélyével kapcsolatban talált nyomokat.

A rejtélyes számsor Night City különböző pontjain is felbukkan számos szobron, eddig senki sem jött rá, hogy mi célból. A The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változatában pedig Velen délkeleti részén található három romot meglátogatva juthatunk el egy titkos terembe, ahol találunk egy hasonló szimbólumot, mint ami a Cyberpunk 2077 szobrán szerepel.

Természetesen ez nem a véletlen műve, a CD Projekt Red korábban már megerősítette, hogy van megfejtése a két éve megoldásra váró FF:06:B5 rejtélynek. Ki tudja, lehet, hogy eddig mindenki rossz helyen kereste a válaszokat.

A next-gen The Witcher 3-ban is felbukkant a Cyberpunk 2077 rejtélyes számsora - 2. kép


Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

zender

1 éve, 15 napja

Biztos vagyok benne, hogy ezt nem észrevette valaki, hanem a fejlesztpk szivárogtatják. Úgyhogy cél biztos van vele, kemény lenne ha a két uiverzumot összemixelnék valahogy,

válasz erre

VaPe

1 éve, 15 napja

Húzzák az agyunkat, aztán a végén valami teljesen érelmetlen baromság lesz.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 15 napja

Azta. De kiváncsi leszek, mi ez.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 15 napja

Kiváncsi leszek a rejtélyre.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 15 napja

Hoppá! Valami nagyon készülődik!

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMonyo profilja