Advertisement

A Microsoft szerint a Sony miatt nem kerülhet be a Game Pass-be a Call of Duty

2022. október 20.
34.4941
Mikee profilja, adatai
Mikee
Tovább folytatódik az adok-kapok a Microsoft és a Sony között az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán, a Redmondi vállalat szerint korántsem véletlen, hogy a Game Pass kínálatában nem érhetőek el a Call of Duty epizódok.
Advertisement

Visszatérő téma az utóbbi időkben a Call of Duty-sorozat Xbox-exkluzívvá válása, amit a Sony mindenáron próbál megakadályozni, pl. nemrégiben a japán vállalat fejese, Jim Ryan személyesen repült Brüsszelbe panaszt tenni emiatt.

Eddig leginkább a széria exkluzivitása volt a középpontban, viszont könnyen előfordulhat, hogy a felvásárlást követően a sorozat a Game Pass kínálatába is bekerülne. A Microsoft által a brit versenyhivatalhoz benyújtott dokumentum szerint viszont ez nem lehetséges, szerintük a Sony évek óta megakadályozza a Call of Duty epizódok Game Pass-be kerülését.

A Microsoft szerint a felvásárlást követően nem lennének azonnal elérhetőek a Call of Duty sorozat részei a szolgáltatás előfizetői számára, várnunk kellene egy ideig a Game Passos debütálásra. Egyes források szerint a Modern Warfare 2, a Warzone 2.0 és a Treyarch következő Call of Duty-epizódja szerepel az Activision és a Sony közötti szerződésben.
Advertisement
3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

De miért is baj ez?

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

De miért kéne beletenni? Milyen üzleti logika ez?

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ennyi, fogjuk rá megint valakire.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaiPet profilja