A Microsoft a Hi-Fi Rush-hoz hasonló játékokat szeretne

2024. május 09.
13.3271
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy nappal azután, hogy a Microsoft bejelentette, bezárja négy játékstúdióját, Matt Booty, az Xbox Game Studios vezetője beszélt a részleg jövőbeli céljairól és a hallgatók elég meglepő elképzeléseket tudhattak meg.

A The Verge szerint Booty az alkalmazottaknak arról beszélt, kisebb játékokra van szükségük, amelyek presztízst és díjakat adnak nekik. Furcsa volt hallaniuk ezt az elképzelést, ugyanis nemrég zárták be a japán Tango Gameworks-öt, amely a Hi-Fi Rush-t készítette.

Az említett cím mindössze négy hónappal a megjelenése után elérte a 3 millió játékost és számos elismerést zsebelt be. Vagyis a Tango Gameworks pontosan azt adta a Microsoftnak, amire Booty szerint szükség van: egy kicsi, kreatívan egyedi, nagyra értékelt, díjnyertes játékot. Lényegében az Xbox vezetői nem tudták felismerni, mit tartottak a kezükben, vagy egyszerűen nem tudták, hogyan használják ki.
3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Logika... röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kinyírják a Hi-Fi Rush-t készítő stúdiót, hogy mással csináltassanak ugyanolyan játékokat? meglepett smiley MIVAAAAN? röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Bal**** a Microsoft.

válasz erre
Hi-Fi Rush
11.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljatotyak profilja