A készülő Crazy Taxi reboot igazi AAA-cím lesz

2024. február 19.
11.7371
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Japan Times új cikke a Sega 2021 decemberében alapított Sapporo Stúdiójával foglalkozik, amely a Sega különböző játékainak fejlesztésében segít és elmondásuk szerint a Crazy Taxi közelgő rebootja egy triple-A játék lesz.

A cikk egy részében Takaya Segawa, a Sapporo Studio elnöke és a Sega vezető tisztségviselője elmagyarázza a stúdió szerepét és a játékokat, amelyeken együttműködnek. Olyan címekért felelősek, mint például a Phantasy Star Online 2: New Genesis és a Hatsune Miku: Colorful Stage, majd felhozta a Crazy Taxi rebootját.

"Mi is részt veszünk az AAA címek fejlesztésében, köztük a Crazy Taxiban" - mondta és hozzátette azt is, hogy jelenleg nincsenek önállóan fejlesztett címeik, de a jövőben szándékunban áll belefogni. Az eredeti Crazy Taxi 1999-ben játéktermi játékként érkezett, de sokkal népszerűbb lett, amikor 2000-ben megjelent Dreamcasten.

A játéknak számos folytatása és spin-offja született, de a sorozat utolsó teljesen új, fő része a Crazy Taxi 3: High Roller volt, amely 22 évvel ezelőtt jelent meg Xbox-exkluzívként. A Sega a decemberi The Game Awardson jelentette be, hogy új rebootot kap a Jet Set Radio, a Streets of Rage, a Golden Axe, a Shinobi és a Crazy Taxi.
4 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 3 napja

Nekem annak idején is az volt, hónapokig el voltam vele!

válasz erre

muki

2 hónapja, 3 napja

Nálam nagyon várós, anno imádtam, évekig toltam.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 4 napja

Hát.... így legyen! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

2 hónapja, 4 napja

Véleményem szerint egy újító játék volt a maga korában, de akkor sem volt tripla A kategória, ahogy a felújítás sem lesz az. Remélhetőleg nem azért promózzák így, hogy vastagon foghasson a ceruza.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja