A karakterekre koncentrál az Alone in the Dark új kedvcsinálója

2024. február 28.
4.6991
Botyi profilja, adatai
Botyi
Újabb előzetessel jelentkezett a remélhetőleg márciusban megjelenő felújított Alone in the Dark, ezúttal megismerhetjük a Derceto Manor lakóit, akik állítólag másképpen viselkednek majd attól függően, hogy kit irányítunk.

A ráncfelvarráson áteső Alone in the Dark az 1920-as években játszódik és horror-elemekkel tarkított noir-kalandot élhetünk át. Mikael Hedberg, a SOMA és az Amnesia írója kreatív igazgatóként dolgozik a projekten, elmondása szerint a játék egyik legfontosabb része a helyszín, ami legbelül egy kísértetjárta kastély.

Jodie Comer és David Harbour a különböző befejezésekről beszéltek és a színes, vibráló karakterekről, akikkel találkozhatunk. Attól függően, hogy kit választunk az induláskor, Emilyt vagy Edwardot, az emberek másképp reagálnak majd és más jeleneteket élhetünk át, így mindenképpen érdemes lesz mindkét főszereplőt kipróbálni.

Nézd nagyban ezt a videót!megjelenő felújított Alone in the Dark, ezúttal megismerhetjük a Derceto Manor lakóit, akik állítólag másképpen viselkednek majd attól függően, hogy kit irányítunk.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Lassan jön ez is... Várós.

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mondanám hogy jól néz ki, de nem. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Igazán jöhetne már..

válasz erre
Alone in the Dark (2024)
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja