Raiden

1 profilképe
46 éves
Ba'al-Hadad
Pontjai: 34.620 pont, hozzászólásai: 4.503 db
Adatlap megnézve: 49.310 alkalommal

Személyes adatai

Teljes név: Linux Inkvizitor
Barátok: 54
Lakhely: Nirvana

Regisztrált: 2008. december 02. 22:10
Utoljára aktív: 3 éve, 2 hónapja és 27 napja

Jellemzés

A profilképem helyes értelmezéséhez,kis segítség: NEM azt szándékozik kinyilvánítani,hogy "én vagyok a fény a zéccakába",hanem azt,hogy az engem körülvevő sötétségből érkező halvány fényt fókuszálva-visszaverve válok magam is láthatóvá...
Aki ezt olvasva arra a következtetésre jut,hogy egy reménytelen eset vagyok,az nyert egy piros-kakasos nyalókát.Aki meg nem érti miről van itten szó,vegyen magának a búcsúba..:)


Érdekel minden amitől több lehetek,fejlődhetek...Na meg minden ami a-val kezdődik...;-) Asszem' lenne még itt pár apróság,miheztartás végett.Látszólag,nem sok közöm van az oldalon lévő dolgokhoz,szeretném eloszlatni az ezzel kapcsolatos aggályokat.Régen konzolos voltam,Ps..Sega..stb Most Pc-m van, és szoktam játszani is,hajlott korom ellenére.Az oldalt véletlenül találtam meg,és itt ragadtam,hogy tudjam idegesíteni a Big Boss-t,és a nagyra becsült szerkesztő urakat.. Nehogy unatkozzanak..Szeretem kicsit máshogy,akár kicsit mélyebben-tágabb összefüggésekben értelmezni a dolgokat,ezért túl hamar ne alkosson rólam senki véleményt,mert elkövetheti azt a borzalmas nagy hibát,hogy félreismer.Amúgy nem vagyok rossz gyerek néha kicsit szenvedélyes(hülye)vagyok,de együtt tudok élni ezzel a kis hibámmal..Remélem még sokáig szórakoztatom a nagyérdeműt,magvas gondolataimmal itt az oldalon,addig amíg egyszer végleg ki nem húzom a gyufát Marco-Főszerkesztő úr-nál. Szerintem kedvel,csak néha nem tudja eldönteni,hogy karóba húzzon-é vagy inkább felnégyeljen?

"Odi profanum vulgus"
"Babits fordításában (In Horatium): "Gyűlöllek, távol légy alacsony tömeg" (szellemi arisztokratizmus). Egy ideális evidencialista természetesen senkit nem gyűlöl, hacsak nem magát a gonoszságot, de ezzel az elvvel mégis egyet kell értsen, mert nem szó szerinti gyűlöletről van szó, hanem arról, hogy igyekszik minél magasabb szintre fejlődni, minél többet tudni, tanulni, s nem engedi hogy érdeklődési körét korlátozzák a megszokások, divatok; kritikával (józan eszét használva!) veszi szemügyre mások javaslatait, befolyásolási törekvéseit, egyáltalán, nem ragad le a hétköznapok kicsinyes problémáinál, olyan dolgok iránt is érdeklődik amiből nincs közvetlen haszna, de akár közvetett sem, ismeretei bővítésén kívül. Mindattól tehát ami rossz értelemben véve "közönséges", az evidencialista igyekszik elhatárolódni. Ezt érti az idézett horatiusi elvben szereplő "gyűlölet"-szó alatt."

http://www.youtube.com/watch?v=p62kThZuX9Q

;)

Aláírás

"Van egy hely, amelyet neked kell betöltened, és amelyet senki más nem tölthet be rajtad kívül; valami, amit neked kell megtenned, amit senki más nem tehet meg."--Platón--

Kapcsolattartás

Ezeket az adatokat kizárólag regisztrált tagok láthatják!

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja