Krees9116

1 profilképe
33 éves
Aktív
Pontjai: 922 pont, hozzászólásai: 233 db
Adatlap megnézve: 11.642 alkalommal

Személyes adatai

Teljes név: Krees
Barátok: 15
Lakhely: Nincs kitöltve

Regisztrált: 2013. július 27. 15:27
Utoljára aktív: 8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Jellemzés

Üdv mindenki! Ha már adott a lehetőség, egy pár szóban magamról. Becsületes nevem Juhász Krisztián, de maradjunk csak a Kreesnél (Krisz. Nem 'kresz', nem 'kres', nem 'crash', Krisz :))

Remélem nem köveztek meg, én annyira nem vagyok gamer, ellenben igenis szeretem a játékokat, legyen szó bármilyen platformon játszható gameről. Kedvenc műfajban mindenképp az rpg, fantasy jellegű játékokat kedvelem, de hangulattól függően szinte bármi jöhet, de hosszabb ideig nagyon kevés játék tud lekötni. Lehet, én vagyok kritikus. (Azért a Final Fantasy X-be és VII-be bele öltem jópár órát, csakúgy, mint az Oblivionba. A szívem csücske azonban az indie játékok, abból a minőségi darabok különösen közel állnak hozzám (Spelunky, Stealth Bastard, Gunpoint, stb), és magam is készítgetek kisebb indie gameket, illetve mint designer/grafikus dolgozom, illetve van egy webdesigneri végzettségem, bár utóbbi kettő szorosan összefügg.

Portfóliómon minden egyéb infót megtaláltok, kérdésekre, kérésekre szívesen válaszolok. További szép napot mindenkinek :)

Végezetül pedig röviden pár kedvenc:

Játék:
Final Fantasy széria, a X-ig. A VII mellett a favoritom :)
TES
Warcraft I-II-III
Inquisitor (RPG)
Spelunky, Stealth Bastard, Awesomenauts (indie gamek)

Könyv: Javarészt oktató jellegű könyveket, magazinokat olvasok (általában webfejlesztés, design témában)

Film:
A Holló 1 (csakis a klasszikus. Felülmúlhatatlan)
Hatodik érzék (Aki szereti a krimit, vagy a kicsit elvontabb filmeket, KÖTELEZŐ. Aki nem, az is nézze meg, a végén lévő 5 percért mindent megér.)
Pillangó hatás

Sorozat:
The Simpsons (Homer és bandája :) A Simpsonsos mamuszomon lévő idézet azóta is örök "Just because I don't care, doesn't mean I don't understand". Szerintem ez rám is jellemző.

Trónok harca (Tudom, mindenki nézi szinte, van, aki pont ezért nem, de engem megfogott)

Álomház, Venni vagy nem venni? : Egy ingatlanügynök és egy lakberendező ikerpár műsora. Igen, ez a téma is érdekel, és humoros is. A kis trükkjeiket pedig remélem egyszer sikerül kamatoztatni.

Beépített főnök : Egy-egy cég főnöke álruhában az alkalmazottak közé kerül, mint gyakornok. Vannak meglepetések :)

Reklámpárbaj : Két reklámtervező cég csap össze egy munkán. Az ötlet megszületésétől a végeredményig végigkíséri a megvalósítást a sorozat. De csak egyikük nyerhet.

Aláírás

http://jkrisztian,web44.net

Kapcsolattartás

Ezeket az adatokat kizárólag regisztrált tagok láthatják!

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profiljaKisember001 profilja