Alice

1 profilképe
34 éves
Megszállott
Pontjai: 2.876 pont, hozzászólásai: 574 db
Adatlap megnézve: 8.677 alkalommal

Személyes adatai

Teljes név: Petróczi Nikolett
Barátok: 21
Lakhely: Nincs kitöltve

Regisztrált: 2013. augusztus 15. 20:49
Utoljára aktív: 11 éve, 2 hónapja és 14 napja

Jellemzés

Üdvözletem!

Személyemben egy őrült és idióta hölgyeményt lehet fellelni, kit mindig is foglalkoztattak a játékok. Első barátságot a Segával kötöttem kis srága kazettákkal, majd az iskolában számítógépen is kisebb gagyi játékokkal játszottunk (nem tudom elfelejteni a GTA 1et és a worms hadjáratokat, a DOSos gamek többi részéről nem is beszélve). Otthon egy C64em volt sokáig, melyhez rengeteg flopim volt, így a játékok hamar beszippantottak. Néha el is tűnődöm, mennyire élveztem a kis gagyi grafikájukat, vagy hogy a Settlers 2vel nyomultam én még akkoriban.

Ezt követően lett egy jobb minőségű gép és PS1.
Resident evil, Final Fantasy 8, Tekken... és még megannyi boldogságot okozó játékkal ismerkedtem meg, melyeknek azóta is rabja vagyok és szívesen veszem elő akár a régebbi, akár az új kiadásokat.

A gamer lét mellet van egy kreatív hobbim is, melyet szerintem már kiszúrtatok :)

Továbbá érthetetlenül beszélek/írok sokszor, egyfajta saját szótárat lehetne hozzám kapcsolni. Szeretek sokszor magázódni és szavakat másképp írni (pl elköszönés: baybay... tudom kikötőt jelent :D vagy a Sokkolom hangzatosabb számomra. van még pár ilyen a tarsolyomban, így ezúton is szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket esetleg idegesíthet a stílusom ^^").

Aláírás

Csodaországban mindenki bolond

Kapcsolattartás

Ezeket az adatokat kizárólag regisztrált tagok láthatják!

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profilja