Game Channel Shop szabályzatA Game Channel Shop jelenleg átalakítás alatt áll!

Az új funkciókat és kínálatot hamarosan eléred. A február 28-ig beérkezett megrendeléseket a következő két hétben küldjük ki mindenki számára, aki megfelelően kitöltötte az adatait.Mi az a Game Channel Shop?
A Game Channel Shop azért jött létre, hogy az aktivitásodat valódi értékekre, kézzel fogható termékekre válthasd be. Ezzel is szeretnénk jutalmazni, hogy minket olvasol, és aktív tagja vagy a közösségnek!

A Shopban INGYEN, mindössze a GC kreditjeid segítségével megvásárolhatsz értékes - nem csak gamer - termékeket, játékokat, relikviákat, amiket máshol nem, vagy egyébként csak boltokban, webshopokban valódi pénzért, legtöbbször drágán érhetsz el...

A Game Channel olvasása közben nem csak pontokat, hanem GC krediteket is gyűjtesz, amiket a Shopban levásárolhatsz. Ez számodra semmilyen pénzmozgással nem jár.

Postázás
A postaköltség nem téged terhel, amennyiben Magyarország határain belüli címre kell a vásárolt terméket kiszállítani, a díjakat teljes mértékben mi fizetjük. Amennyiben valamelyik termékre ez mégsem érvényes, abban az esetben ezt külön feltüntetjük az adott terméknél, valamint felhívjuk rá a figyelmedet kiszállítás előtt.

Magyarország határain túlra postázást alapesetben nem vállalunk, azonban külön egyeztetés után, utánvéttel, vagy futárszolgálattal tudjuk biztosítani, de ez minden esetben egyedi megállapodás tárgya. Amennyiben erre tartasz igényt, feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot!

A kredit beváltása és a csomag postára kerülése között maximum 14 nap telik el, de nagy átlagban 1-3 napon belül postára adjuk a terméket.

Mivel gyűjthetsz krediteket?
Krediteket gyűjthetsz mindössze olvasással is, de akkor szerzel igazán sokat belőle, ha sokat kommentelsz, blogolsz, és aktívan részt veszel a Game Channel közösségi életében.

Időről időre (akár naponta többször is) különböző akciók, könnyítések is előfordulhatnak az oldalon, például kreditszorzó, amikor dupla pontot adunk minden egy-egy cselekedetért.

Az alap GC kreditek a következők:
 Hét blogja: 30 kredit
 Blogírás: 10 kredit
 Fórumtopik nyitás: 6 kredit
 Első komment: 4 kredit
 Komment: 1 kredit (14 karakterig 0.2!)
 Fórumhozzászólás: 1 kredit (14 karakterig 0.2!)
 Barátság (aki jelölt): 1 kredit
 Barátság (akit jelöltek): 0.8 kredit
 Tetszik / nem tetszik gomb: 0.5 kredit
 Játék követése: 0.5 kredit
 Játék kell / megvan: 0.5 kredit
 Bármi elolvasása: 0.1 kredit

Büntetések, szankciók
Ha valakit csaláson kapunk, vagy felmerül a csalás gyanúja, illetve irreális GC kredit növekedést tapasztalunk, a felhasználó GC kreditjeit és / vagy annak megszerzési módját felülvizsgálhatjuk. A felülvizsgálati időszak alatt a felhasználó GC kredit gyűjtési lehetőségeit felfüggeszthetjük.

Ilyen eset lehet például:
 a Tetszik / Nem tetszik gombok irreális használata, amikor a felhasználó egymás után olyan hamar használja ezeket a gombokat, amilyen gyorsan nem lehetséges elolvasni a cikkeket, híreket, ezáltal a gomb használata irreális képet mutat, hiszen nem valódi tetszésnyilvánítást történik, csak tipikus pontvadászat.
 A felhasználó több profillal rendelkezik és ezt kihasználva próbálja megkerülni a heti egy ajándék kiküldésének lehetőségét és / vagy a blogok írásának korlátozását.
 Ugyanannak a hozzászólásnak az ismétlése egyazon vagy különböző hírekben / cikkekben / témákban - láthatóan kreditgyűjtés miatt.
 Több hozzászólás írása ugyanannak a mondatnak a többfelé vágásával.

Ezek csak példák, egyéb esetek is előfordulhatnak.

Amennyiben beigazolódik, hogy a felhasználó szándékosan próbált meg csalni, illetve szándékosan akarta GC kreditjeit olyan módon növelni, ami nincs összhangban az alap viselkedési és / vagy morális renddel, a GC krediteket csökkenthetjük, vagy teljesen törölhetjük is, illetve a felhasználót bannolhatjuk.

Egyéb rendelkezések
A Shop-ból vásárlás alapfeltétele a helyesen kitöltött adatlapi név és cím adatok megléte, amennyiben ezek hiányosak, nem tudjuk kiküldeni a csomagodat és a kreditjeid is elvesznek.

Jól gondold át, mire váltod be kreditjeidet, mert hetente egy terméket vásárolhatsz belőle! Természetesen a fel nem használt kreditjeid megmaradnak és tovább viszed őket.

Amennyiben egy blogbejegyzés nem felel meg az alapvető kritériumoknak, a blogbejegyzést törölhetjük, vagy lejjebb sorolhatjuk.

A GC kreditek nem átadhatók, nem elajándékozhatók, pénzre nem válthatók.

A Game Channel Shop jelenleg tesztüzemben fut! Előfordulhatnak problémák, és változhatnak a kredit-határok, vásárlási összegek is!

legutóbbi hozzászólások
 
gery1113 profiljaManiac profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaLaci721 profilja