Valóban Windows 8 lesz az új Xbox-on?

2013. április 17.
2.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Minden napra jut egy új XBOX720, avagy Durango pletyka, amely az internetkapcsolatot, vagy a teljesítményt feszegeti, természetesen nincs ez másként ma sem.

Egy állítólagos belsős Microsoft dolgozó - akit nevezzünk inkább név nélküli forrásnak - állítása szerint, ahogy azt már más források is megszellőztették, valóban nem kell majd állandó internetkapcsolat az XBOX next-gen verziójához.

Ezen kívül állítólag az XBOX720 a korábbi felvetésekkel ellenkezően mégis visszafelé kompatibilis lesz, hiszen tartalmazni fog egy XBOX360 SOC-ot, amely pontosan ezért lesz felelős.

A Kinect új verzióját is említi emberünk, amely egy a mostaninál sokkal komplexebb rendszer lesz, több felhasználó kezelésével, sőt a szemmozgás követése sem fog neki problémát okozni.

A kontroller is szóba került, ezek szerint ugyanúgy AA elemek fogják hajtani a padet, azonban nagyjából 16%-al tovább bírják majd a nyúzást, mint az előd.

Úgy tűnik, érkezik a 100 dolláros Xbox, az Xbox Mini, vagy Xbox TV néven emlegetett kütyü, amit az Apple tv konkurensének szán a Microsoft, annyi kiegészítéssel, hogy képes lesz az XBLA címek futtatására.

A legérdekesebb információ azonban az, amit már mi is megírtunk régebben, miszerint a Durango Windows 8-at futtat majd, egy leegyszerűsített desktoppal. Az OS-nek már a build száma is meg lett szellőztetve, ez a WinRT - Durango at Build2013.

A Microsoft az indie fejlesztők felé is nyitni fog, hiszen az információk szerint devkit nélkül lesz lehetséges a fejlesztés a rendszerre, és egy licensz megszerzése után egyszerűen feltölthető lesz az XBLA felületére minden új játék.
14 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 napja

Majd ha MS nyilatkozik akkor azt elolvasom. Ezeket a pletykákat nem tudom egyáltalán érdemi információként kezelni...

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 napja

Minden napra jut tényleg egy ilyen!mosolygó smiley Most már igazán kíváncsi vagyok.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja