Xbox 720: Érintőképernyővel és Windows 8 operációs rendszerrel?

2013. február 08.
2.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szóbeszédek láttak napvilágot nemrégiben a Microsoft következő generációs konzoljáról, amelyek ezúttal nem névtelen forrásokból szivárogtak ki, hanem egy Joachim Kempin nevű ex-Microsoft alkalmazottnak köszönhetően.

Az úriember egy interjú során határozottan kijelentette, hogy véleménye szerint a Microsoft szeretné szorosabbra fűzni a PC és az Xbox 720 kapcsolatát, aminek köszönhetően a konzolon is a Windows 8, vagy annak egy alaposan módosított változata teljesítene majd szolgálatot.

Kempin nem tartja kizártnak továbbá azt sem, hogy a redmondi óriás az érintőképernyős megoldásokat is felhasználja az újgeneráció berkein belül, de arról, hogy mindezt milyen formában, egyelőre még nem tudni. Szerintetek mi lehet az igaz a fentiekből?
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 26 napja

Szerintem minden igaz belőle. Eddig is a directx futott rajta, most miért lenne másképp? Az meg alap hogy összeköti a Win8-al, hisz a telefonnal is ezt csinálja. Ott pl van xbox bejelentkezés. Aztán hogy ez jó e vagy sem az már más kérdés... mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 27 napja

Uhh de **** lesz akkor ez is!

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja

Win8 jajj...

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja

Sajnos valószínűleg igaz....szomorú smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 2 hónapja

szerintem lehet valóság alapja annak amit mondott, főleg amit a win8-al kapcsolatban mondott hiszen agyba-főbe a win8-at nyomatja a Microsoft, no meg az érintőképernyő sem lehet kamu, a felé halad a technika.

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja

A módosított w8 hihető,de az érintőképernyős megoldás elég meredeknek tűnik.Habár..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja