PSN címen dolgozik a Starbreeze

2011. november 16.
1.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A jövőre megjelenő Syndicate felett atyáskodó Starbreeze társulatot szemmel láthatóan nem kell félteni, akad tervük a jövőre nézve.

A PSM3, valamint a fejlesztővállalat CEO-ja közt lezajlott beszélgetésből kiderült, hogy a srácok egy új címen dolgoznak, amelyről egyelőre csak annyit tudunk, hogy a PlayStation Network-ön dobbant majd. Mindezt pedig saját zsebből finanszíroznák.

Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, felesleges volna attól tartanunk, hogy az impozáns Syndicate vízre bocsátását követően a Starbreeze ellovagolna a naplementébe. A fejlesztők kalapácsa alatt ugyanis már egy új cím formálódik - ezt pedig maga Mikael Nermark, a vállalat vezérigazgatója árulta el ugyanabban az interjúban, amelyben önmagát "gondnoknak" nevezte.

"Valójában egy PSN projekten dolgozunk" - magyarázta Mikael. - "Most is. Ezért is nem sétálgathatunk a hatodik emeleten. Saját finanszírozású dolgok zajlanak odafent."

"AAA studió lévén tisztában kell lennünk azzal, miképp hasznosítsuk az új médiumot, tehát ahhoz, hogy beszélhessünk és ezt megérthessük, egy nagy játék helyett a PSN-re kell gyártanunk valamit."

"Úgy vélem, számunkra ez a dolog legnehezebb része - hogy meghatározzuk, mikor csinálunk valami aprót. Mert stúdióként mi nagyban gondolkozunk."

"Nem lehetünk ilyen nagyok, amikor egy PSN címet csinálunk. Egy nagy játék 120-200 alkalmazottból tevődik össze, míg egy apró project ennek mindössze tizedéből áll, magyarán tisztában kell lenned azzal, hogyan bánsz az erőforrásaiddal."


Nagy valószínűséggel ez ugyanaz a cím, mint amiről szeptemberben szólt a fáma, bár sokkal többet azóta sem tudunk róla.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja