A Syndicate mellett egy másik címen is dolgozik a Starbreeze csapata

2011. szeptember 20.
1.7311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendkívül érdekes információk láttak napvilágot a Chronicles of Riddick és a The Darkness fejlesztőcsapataként számon tartott Starbreeze stúdiójáról, akik jelen pillanatban a legendás Syndicate franchise feltámasztásán dolgoznak a háttérben.

A mintegy 90 tagot számláló csapat azonban nem csak a Bullfrog legendás akciójátékán munkálkodik, hanem legfrissebb híreink szerint egy vadonatúj projekten is. Minderről Josef Fares, a díjnyertes író és direktor számolt be külföldi kollégáinknak, aki maga is részt vesz a játék munkálataiban.

Josef természetesen az ég adta világon semmi konkrétumot nem árult el a rejtélyes alkotásról, így sem koncepciójáról, sem egyebekről nem tudtunk meg pontosabb információkat. Az sem teljesen világos továbbá, hogy Josef miféle szerepet tölt be a fejlesztési munkában, hiszen erről nem beszélt, csak annyit mondott, hogy már látott néhány átvezető animációt és ismeri a játék koncepcióját is. Ha a fejlesztők egy kicsit is eszüknél lesznek, akkor egy vadonatúj Chronicles of Riddick videojáték fejlesztésébe fogtak, de ez egyelőre csak a mi kényszerképzetünk, semmi hivatalos információ nem áll mögötte.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 10 napja

biztos jo lesz barmi is legyen azmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja