Négy új játékot is bemutathat a gamescom expón a THQ Nordic

2019. július 25.
5.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Őszintén reménykedtünk benne, hogy európai kiadóként a THQ Nordic nem hagy majd cserben minket Európa legnagyobb videojátékos expóján, és tegnap óta már biztosra vehetjük, hogy a csapat ott lesz Kölnben, sőt a friss hírek szerint legalább négy új játékot is bemutathat nekünk.

A kiadó az esemény apropójából összeállított egy kedvcsinálót, melyből kiderül, hogy a Biomutant, a Desperados III, a Darksiders Genesis, a Destroy All Humans és a Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated már játszhatók lesznek a helyszínen, de egy másik alkotást is kipróbálhatnak a rajongók, ami egyelőre még bejelentés előtt áll.

Sőt mi több, mellette a THQ Nordic még további három nagy meglepetéssel szolgál a Dualshockers értesülései szerint, de mivel ezeket csak zárt ajtók mögött ígérik, nem tudni, hogy mennyi láthat róluk napvilágot, azonban egy általános bejelentéssel mindegyik esetében számolunk. Izgatottan várjuk az eseményeket!

Nézd nagyban ezt a videót!



biztosra vehetjük, hogy a csapat ott lesz Kölnben, sőt a friss hírek szerint legalább négy új játékot is bemutathat nekünk.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 2 hónapja és 1 napja

De jó kis vidi!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2019
legutóbbi hozzászólások