Megérkezett PC-re a Catherine Classic

2019. január 10.
1.6411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érdekes módját választotta a Sega a tease-elésnek a minap, hiszen ha visszaemlékeztek, egy báránnyal szellőztették meg a Catherine PC-s változatát, de szerencsére a hivatalos bejelentésre sem kellett sokat várni, ma meg is érkezett.

Sőt, a Catherine Classic néven futó PC-s átirat már meg is jelent Steamen, és még egy Digital Deluxe Edition változatot is kiadtak, mely zenéket, háttérképeket és avatárokat tartalmaz.

A Catherine Classic-ban Vincent őrlődését követhetjük nyomon, ahogyan próbál dűlőre jutni, hogy a barátnőjével, Katherine-nel maradjon, vagy a dögös szőke Catherine-t válassza, akivel Vincent együtt töltött egy éjszakát. A döntéseink az éjszaka folyamán rémálmokban manifesztálódnak, ahonnan ki kell másznunk, már persze, ha túl akarjuk élni az estét.

Nézd nagyban ezt a videót!7 hozzászólás

totyak

4 napja és 23 órája

Hmm, fura, mert a sztori érdekelne, de maga a dobozokon ugrálás meg annyira nem. De nem kizárt, hogy teszek vele egy próbát.

válasz erre

WarriorAutobot

5 napja és 6 órája

Mivel katasztrofálisan nehéz a trófealistája ezért inkább PC-n fogok vele egy próbát tenni.
Amúgy érdekel a játék.

válasz erre

Imperator

5 napja és 19 órája

Pedig egyébként izgalmas és vicces a játék, maga a játékmenet lényegében csak egy szimpla toronymászós logikai cucc, viszont a történet érdekes, ahogy a főhős őrlődik, próbálja kitalálni miért kell minden este az életéért másznia plusz még a szerelmi életét is próbálja rendbe tenni.

válasz erre

Hellblade

5 napja és 19 órája

Megy egy anime,oszt'néha ugrálni kell alsógagyában egy kockahalmazon..

válasz erre

Mordorer

5 napja és 19 órája

Hátöööö érdekes.

válasz erre

5t3v3nk3

5 napja és 19 órája

Hm.. Nem szabad.. NEM....mennem KELL

válasz erre

fighterlaci

5 napja és 20 órája

Szentisten miez.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljaEAG1 profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljaBvektor profiljagery1113 profilja