Máris óriási siker a Risk of Rain 2

2019. március 31.
8.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Gearbox a PAX Eastes rendezvénye során leplezte le a Risk of Rain 2-t is, amely még aznap meg is jött early access státuszban, azonban arra talán még a fejlesztők sem számítottak, hogy ekkora siker lesz az alkotásuk.

Tudni illik, a Risk of Rain 2-t mindössze három (!) ember rakta össze, úgyhogy most vélhetőleg a felhők felett lebegnek, hiszen a Steamen több mint 7 ezer játékos firkantott kritikát a szoftverről, amelynek a 94 százaléka a pozitív tartományban íródott.

Ez még nem minden, merthogy a hír írásának pillanatában 50 ezer játékos nyúzza a Risk of Rain 2-t, ráadásul a legtöbb egyidejű felhasználó több mint 70 ezerre rúg. Maguk a fejlesztők is el vannak ájulva a fogadtatástól, egy közleményben tudatták, mennyire. Jól figyeljetek, mert vélhetőleg egy olyan játék kezdetének szemtanúi lehetünk, amit még jó sokáig fog emlegetni a játékipar.

Máris óriási siker a Risk of Rain 2 - 2. kép

leplezte le a Risk of Rain 2-t is, amely még aznap meg is jött early access státuszban, azonban arra talán még a fejlesztők sem számítottak, hogy ekkora siker lesz az alkotásuk.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Hát... Azta! ;O

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

De sok tripla A örülne ennek! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ez igen szép. meglepett smiley

válasz erre
Risk of Rain 2
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja