Hivatalos: bejelentették a Borderlands 3-at, íme minden, amit a Gearbox bemutatott ma

2019. március 28.
5.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hosszú-hosszú évek várakozása teljesedett ki a mai nappal a Gearbox egyik legnagyobb sikerű szériájának rajongói számára, merthogy bizony a PAX East eseményen a stúdió bejelentett egy sor játékot a franchise-hoz, köztük a 6 éve várt harmadik részt is.
 

Kezdődött az egész a We Happy Few legújabb DLC-jének bejelentésével a They Came From Below-val - erről a napokban többet is megtudunk, majd jött a Bulletstorm: Duke of Switch Edition prezentálása, amely tartalmazza a játék összes DLC-jét. A kérdéses port még idén nyáron berobog a Nintendo konzoljára.

Továbbá egy Pathologic 2 prezentációt is megejtettek, a hozzá kapcsolódó kedvcsináló kellően borzongató lett. Szerencsére ehhez már premierdátumunk is van:Ezután a Rick és Morty készítője, Justin Roiland stúdiója által hegesztett címből, mutattak újabb kedvcsinálót, amit még egy premierdátummal is megspékeltek: a Trover Saves The Universe május 31-én jön, egyaránt lehet VR-ral és VR nélkül nyúzni.Mindezek után egy Risk of Rain 2 prezentációval rukkoltak elő a srácok, mivel a Gearboxosok partnerkapcsolatba léptek a Hopoo Games-szel. Kooperatív élmény, RPG elemek, roguelike stílus és meglehetősen csinos küllem jellemzi a szoftvert. Ez még nem minden, az alkotás már el is érhető Steamen early access-ben, sőt mi több, ha veszel az elkövetkezendő napokban egy példányt, kapsz egyet ajándékba. Még egy szuper trailerünk is van:Ezután viszont áttértünk a Borderlands-bejelentésekre. Kezdődött a sor a már korábban rebesgetett Borderlands-társasjátékkal, ami a Tiny Tina Robot Tea Party nevet viseli, a rajongók pedig pontosan tudják, hogy egy ilyen címmel milyen témára kell számítani.

Folytatódott az egész egy Borderlands 2 VR-ral kapcsolatos leleplezéssel, miszerint az alapjáték DLC-i érkeznek a VR-verzióhoz is idén nyáron. Némi technikai probléma után megmutatták a Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD frissítését, ami április 3-án jön, teljesen ingyen.Ezután a korábban pletykált, első Borderlands remasterét is leleplezték. 4K felbontást kapott az újrakeverés, de nem csak egy sima grafikai pluszról van szó, kiegészítették néhány aprósággal, például a minimap folyton jelen lesz, lesznek plusz szerkeszthetőségi lehetőségek a karakteren, négyfős osztott képernyőre bővítették az eddigi kétfőset konzolokon, a lootot is megdobták jócskán, tehát lesz bőven miért visszatérni. Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is jön a kérdéses remaster, amit ráadásul a jelenlévők ingyen megkaptak. Valljuk be, jópofa gesztus ez.A komplett show-t végül az zárta, amiért tulajdonképpen mindenki várta az eseményt: hivatalosan is bejelentették a Borderlands 3-at egy elképesztően hangulatos trailer keretei között, amely megmutatta az új kasztokat, a szokásosan változatos helyszíneket, a stílusos főellenségeket, illetve lootból sem lesz hiány: több mint egymilliárd fegyver lesz a szoftverben, ami bár túlzásnak is tűnhetne, de az előző részek függvényében tudjuk jól, hogy pontosan ezt fogja szállítani a harmadik rész is.

Randy Pitchford elmondta, hogy 5 éve dolgoznak a Borderlands 3-on, amelyben visszatérnek az előző részekben már megszeretett karakterek is. Megjelenési dátumunk még nincs, de ez a szuper trailer jó időre kiszolgál minket.

2 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Ez a fura grafika kissé takargatja, de nagyon elavult kinézete van ennek a játéknak. Ennek ellenére biztos, hogy izom vas kell majd alá.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Na végre!

válasz erre
Borderlands 3
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
PAX 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt