Keanu Reeves alig tudott megszólalni, annyira sokkolta, ahogy fogadta a közönség az E3-on

2019. június 11.
10.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Keanu Reeves ismét fénykorát éli, lévén a John Wick-filmekkel újra a csúcsra emelkedett, viszont a CD Projekt Red kvázi halhatatlanná teszi a színészt, merthogy az egyik legvártabb videojátékban fog fontos szerepet játszani a színész.

A Microsoft E3-as rendezvényén történt meg a leleplezés, miután ő maga kisétált a színpadra, a közönség pedig álló vastapssal fogadta. Phil Spencer, az Xbox egyik első embere megosztotta a Varietyvel, hogy már a konferencia megszervezése alatt is kódnevet használtak, amikor a színészre hivatkoztak, hogy még véletlenül se szivárogjon ki a jelenléte.

Phil Spencer elárulta, hogy mielőtt Reeves kisétált volna, figyelmeztette, hogy ez egyáltalán nem olyan fellépés lesz, amit már megszokhatott korábban, a színész pedig csak annyit mondott rá, hogy "Ó, az király.", majd amikor visszatért az álló ovációból, alig tudott megszólalni. Továbbá az Xbox fejese elmondta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy Reeves ellopta a showt, ő maga is imádta ezt a pillanatot, ami talán az idei E3 legemlékezetesebbje volt, és azóta is zengenek tőle az internetes fórumok.

A kérdéses jelenet pedig:

5 hozzászólás

totyak

5 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nem a Cyberpunk teszi halhatatlanná, a filmjei már rég azzá tették. Amúgy meg nem értem, hogy miért olyan szuper jelenet ez mindenki szerint. Híres és közkedvelt színész játékban vállal szerepet, szerintem volt már ilyen dögivel. Talán ő kicsit híresebb, mint az elődei.

válasz erre

Tommy

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nem sokszor hallani ilyen ovációt, az biztos!

válasz erre

Patrik94

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hatalmas jelenet, igazán megható. mosolygó smiley Ilyen amikor a gamerek hálásak.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Kétségkívül az e3 legjobb jelenete volt!

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja