Keanu Reeves alig tudott megszólalni, annyira sokkolta, ahogy fogadta a közönség az E3-on

2019. június 11.
7.0813
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Keanu Reeves ismét fénykorát éli, lévén a John Wick-filmekkel újra a csúcsra emelkedett, viszont a CD Projekt Red kvázi halhatatlanná teszi a színészt, merthogy az egyik legvártabb videojátékban fog fontos szerepet játszani a színész.

A Microsoft E3-as rendezvényén történt meg a leleplezés, miután ő maga kisétált a színpadra, a közönség pedig álló vastapssal fogadta. Phil Spencer, az Xbox egyik első embere megosztotta a Varietyvel, hogy már a konferencia megszervezése alatt is kódnevet használtak, amikor a színészre hivatkoztak, hogy még véletlenül se szivárogjon ki a jelenléte.

Phil Spencer elárulta, hogy mielőtt Reeves kisétált volna, figyelmeztette, hogy ez egyáltalán nem olyan fellépés lesz, amit már megszokhatott korábban, a színész pedig csak annyit mondott rá, hogy "Ó, az király.", majd amikor visszatért az álló ovációból, alig tudott megszólalni. Továbbá az Xbox fejese elmondta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy Reeves ellopta a showt, ő maga is imádta ezt a pillanatot, ami talán az idei E3 legemlékezetesebbje volt, és azóta is zengenek tőle az internetes fórumok.

A kérdéses jelenet pedig:

5 hozzászólás

totyak

6 napja és 19 órája

Nem a Cyberpunk teszi halhatatlanná, a filmjei már rég azzá tették. Amúgy meg nem értem, hogy miért olyan szuper jelenet ez mindenki szerint. Híres és közkedvelt színész játékban vállal szerepet, szerintem volt már ilyen dögivel. Talán ő kicsit híresebb, mint az elődei.

válasz erre

Tommy

1 hete

Nem sokszor hallani ilyen ovációt, az biztos!

válasz erre

Patrik94

1 hete

Hatalmas jelenet, igazán megható. Ilyen amikor a gamerek hálásak.

válasz erre

Hellblade

1 hete

muki írta:
Kétségkívül az e3 legjobb jelenete volt!
Sajnos..

válasz erre

muki

1 hete

Kétségkívül az e3 legjobb jelenete volt!

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaiPet profiljaImperator profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljagery1113 profiljaPajti24 profilja