Itt az Apex Legends nyolcadik szezonjának a launch trailere

2021. január 21.
22.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Február 2-án elstartol az Apex Legends nyolcadik szezonja, amit a Respawn Entertainment Mayhemre keresztelt, ez pedig magával hozza a minap már beharangozott Fuse-t is, Salvo nagyszájú, önajnározó bajnokát.

Most megkaptuk a szezon launch trailerét, amin azt láthatjuk, hogy a Fuse-t ünneplő tömeg közé miként ereszt bele a tárat egy (vélhetően) mesterséges intelligencia, amit aztán ő maga állít meg, ennek nyomán pedig a King's Canyon jókora része le is robban. Utóbbi azért fontos, mert a fejlesztők már jelezték, hogy ismét átalakul a térkép kialakítása.

Fuse képességeibe is kapunk egy kis betekintést: egészen konkrétan a végén látni egy jelenetet, ahol a csuklóján megvillan egy kis mini ágyú, illetve úgy fest, hogy klasztergránátokkal fog operálni a friss hús. Hogy ez hogyan fog kinézni a gyakorlatban? Pár nap és jön a karaktert bemutató videó, és abból kiderül!

Nézd nagyban ezt a videót!



Apex Legends nyolcadik szezonja, amit a Respawn Entertainment Mayhemre keresztelt, ez pedig magával hozza a minap már beharangozott Fuse-t is, Salvo nagyszájú, önajnározó bajnokát.'>
2 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ütős!

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nagyon hangulatos lett!

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások