Íme néhány Star Wars: The Old Republic statisztika

2011. december 24.
1.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Csupán néhány nap telt el azóta, hogy az első virtuális Jedik felkattintották lézerkardjaikat az új Star Wars MMORPG szerverein, ám ez a néhány nap is elég volt ahhoz, hogy a játékosok szemrevaló statisztikákat produkáljanak, amitől méltán dagadhat a BioWare - no meg persze az Electronic Arts és a LucasArts - keble.

Egy percig sem kételkedtünk a Star Wars: The Old Republic sikerében, hisz amellett, hogy egy közkedvelt műfajon belül mozog és egy köztiszteletnek örvendő univerzumban játszódik, a Star Wars Galaxies korszak sajnálatos lezárulásával még hiánycikknek is mondható.

Mindezek tükrében tehát semmi meglepő sincs abban, hogy a játék 4 nap alatt mintegy 1 millió játékost toborzott, mely játékosok ezen időkereten belül 3.8 millió karaktert állítottak össze saját szájuk íze szerint. Ezeket az infókat az Electronic Arts, LucasArts és BioWare trió kürtölte szét egy sajtóközlemény formájában.

Ebből a sajtóközleményből kiderül, hogy a felhasználók elsősorban a lézerkard-forgató karaktereket preferálják: hozzávetőlegesen 510,000 Jedi Lovag, illetőleg 550,000 Sith Harcos született a felhasználók jóvoltából.

A szerverek eleddig 28 millió játékkal eltöltött órát jegyezhettek, az átlag játékidő pedig több mint 5 órásnak bizonyult a statisztikák szerint. A játékosok nem kevesebb, mint 2 milliárd NPC-t veszejtettek el a napokban.

"Máris több mint 1 millió játékossal büszkélkedhetünk a decemberi 20-i launch-csal, a The Old Republic a játékipar történelmének leggyorsabban gyarapodó előfizetős MMO-jává lett" - ecsetelte Dr. Ray Muzyka, a BioWare társalapítója.

Ezzel persze nem ér véget a történet, kedves újdonsült (ismétsült?) Jedik és Sithek - a fejlesztőknek ugyanis "agresszív" terveik vannak a jövőre nézve... EGYE FENE, EZT IS ELOLVASOM!>>>
4 hozzászólás

sasikaa

8 éve, 7 hónapja és 23 napja

nem szeretek fizetni ilyenekért... sajnos nem is tehetem meg.

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Durva!

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Ilyen hatalmas reklámkampányok után nem csodálom. A csapból is ez folyik egy éve...

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Az nem semmi adat, de erre azért lehetett számítani

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaRobi022 profiljaMarduk profiljaManiac profiljar00tw00rm profilja