Hivatalos: megvan az Xbox Series X ára és megjelenési dátuma

2020. szeptember 09.
17.0211
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap már bemutatkozott a redmondiak háza tájáról az Xbox Series S, ami egy gyengébb next-gen konzolnak ígérkezik, azonban ennek megfelelően is árazták, hiszen 300 dollárért, azaz 113,990 forintért dobják piacra a kütyüt.
 

Túl sokat nem kellett várnunk arra sem, hogy a főkonzol árát és megjelenését is bejelentse a Microsoft. Az Xbox Series X kapcsán frissen robogott be az információ, miszerint 184,990 forintos árcédulával fog rajtolni, az Xbox Series S-hez hasonlóan november 10-én. Szeptember 22-étől lehet a konzolt előrendelni.

Külföldön ez 500 dollárt jelent, amivel kijelenthetjük, hogy nagyon szépen sikerült belőni az árcédulát, és most már nincs más hátra, mint hogy megvárjuk, mit lép erre a PS5. Vajon fölé lőnek, vagy tartják az Xbox által belőtt árkategóriát?

6 hozzászólás

Reichert Viktor

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Korrekt..

válasz erre

M.O.R.P.H.

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Tippem szerint a Sony drágább lesz egy hangyabokányival. 550-600 dolláros áron nyit majd.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Bakker ez a vártnál jóval olcsóbb lett.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az a gyanúm, hogy napokon belül a Sony is előrukkol az árakkal. Szerintem csak arra vártak, hogy a konkurencia lépjen és most lázasan dolgoznak rajta, hogy hogyan is fogja megérni nekik az xboxok ára alá belőni a saját áraikat
Megmondom őszintén, én magasabb összegre számítottam, minimum 200K. A kistesót meg egyelőre nem tudom hova tenni ezzel a 114 ezerrel, mert nem értem a működését. Ez most egy csak digitális vásárlással beszerzett játékokra alkalmas konzol, vagy inkább streamelnek rá?

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na végre árak. Erre számítottam.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

PS-nek is e köré kell majd belőnie az árat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

zol63 profiljagery1113 profiljaspitspaz profilja