Enyhít a Blizzard a kitiltott hongkongi esportoló szankcióin, megfelezik a büntetését

2019. október 12.
1.2971
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Alaposan felvonta a szemöldökét mindenki azon a húzáson, amikor a Blizzard kitiltotta az egyik Hearthstone játékost, Blitzchungot, miután nyíltan kiállt a hongkongi tüntetők mellett egy esport eseményen.

Most azonban a Blizzard enyhített a szankciókon, lévén bejelentették, hogy megfelezik Blitzchung kitiltásának hosszát (eredetileg 2020. októberéig tartott a ban), illetve a díjazását is visszaadják neki, amit a komplett második szezonban szerzett, hiszen ettől is megfosztották volna az eredeti tervek szerint.

J. Allen Brack, a Blizzard elnöke egy közleményben tudatta mindenkivel, hogy Kínának semmiféle befolyása nem volt a hozott döntésre, viszont elismeri, túl hevesen reagáltak. A véglegesen kitiltott kommentátorok is sokkal olcsóbban megússzák, ők is visszatérhetnek a képernyőre hat hónap múlva, hiszen alapvetően ők is szabályt sértettek azzal, hogy nem a versenyre fókuszálták a történéseket az ominózus esetnél.
4 hozzászólás

Gólem

1 napja és 4 órája

Nem volt sok választása a Blizzardnak.

válasz erre

totyak

1 napja és 7 órája

Sokan rossz szemmel nézték a Blizz féle kitiltást, most meg még segget is csinálnak a szájukból. Ebből már úgysem másznak ki jól.

válasz erre

muki

1 napja és 7 órája

De aranyosak.

válasz erre

Starjumper

1 napja és 7 órája

Ahhot hogy rájöjj ki uralkodik feletted, keresd meg azt akit nem kritizálhatsz büntetlenül...

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profilja