Egyre biztosabb, hogy jön az Amazontól is egy játék-streamelős platform

2019. november 21.
5.8051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google Stadia gyakorlatilag seperc alatt felsült, lévén ahogyan feltűnt a színen, úgy merültek fel azok a hibák, amik miatt sokan aggódtak, míg a Microsoft xCloud technológiájáról csak jót hallani jelen pillanatban a közönség irányából.

Hamarosan azonban friss riválist kaphatnak az Amazon jóvoltából. Ha kicsit a múltba tekintünk, akkor eszünkbe juthat, hogy körülbelül egy éve merült fel, hogy jön a szóban forgó cégtől is egy hasonló felület, azonban most a CNET jóvoltából ismét felmerült a pletyka, akik szerint 2020-ban várható a nagy leleplezés.

Két tűzhöz közeli forrásra hivatkozik a lap, akik kiemelik, hogy az Amazon Web Services berkein belül fog létezni a szolgáltatás, de többek között a Twitch-be is integrálva lesz. Korábban is arról szólt a fáma, hogy 2020-ban rajtol a platform, úgyhogy egyre inkább biztosabb ez az infó.
merültek fel azok a hibák, amik miatt sokan aggódtak, míg a Microsoft xCloud technológiájáról csak jót hallani jelen pillanatban a közönség irányából.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 9 hónapja és 21 napja

Hát talán nem kellene...

válasz erre

Gólem

4 éve, 9 hónapja és 21 napja

Micsoda üzleti érzék kell ehhez baszki. röhögő smiley Idiótább lesz ez az ipar mint a filmstream piac. Nagyon gáz.

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 21 napja

Ezek nem normálisak! röhögő smiley

válasz erre

totyak

4 éve, 9 hónapja és 21 napja

Lehet csak nekem tűnik úgy, de mint ha nem menne ez a streamelős dolog annyira, mint amennyit ezek a nagy cégek mögé gondolnak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja