Egy elemző szerint 400 dollár lesz a PS5 ára

2019. április 23.
5.6981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár mai szemmel bivalyerős hardver kerül bele, mire eljut a gyártásig, nagy valószínűséggel alaposan le tudja majd faragni a PS5 árcéduláját a Sony, akik úgy hírlik, hogy az újgenerációs masinával sem merészkednek el az 500 dolláros korlátig.

Olyannyira nem, hogy Pelham Smithers, avagy a kifejezetten a japán iparra fókuszáló Pelham Smithers Associates elemzőcég egyik első embere nemrégiben arról beszélt a Wired magazin munkatársainak, hogy számításaik szerint a Sony 400 dollárra lövi majd be a megjelenéskor a PS5 árát.

Ezzel igazolódni látszódik az előzőleg megszellőztetett árazás, ami nagyszerű hír a PlayStation rajongóknak, de ne feledjük el, hogy itthon erre rájön még egy jó nagy adag plusz költség is.

Amennyiben ez valóban így lesz, a japánok újfent azt a taktikát választják a masinával, mint legutóbb, vagyis kezdetben veszteséget termelnének a konzollal, de az exkluzív játékok és a vonzó ár segítségével képesek lennének rövidesen kihozni nullára a befektetést, hogy utána az csak nyereséget termeljen.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Na ez egy teljesen jó ár érte!
De még úgy is várnék vele legalább egy évet (vagy kettőt).

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Tök őszintén, én itthon 250 ezerre számítok...

válasz erre

muki

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ha ez tényleg ennyiért jön (itthon ez azért minimum 150K), akkor az nagyon jó lesz. Kíváncsian várom a hivatalos árazást.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja