Az egyik legjobb partijáték lesz ingyenes hamarosan az Epic Games Store-ban

2019. január 12.
1.8331
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Továbbra sem hajlandó leállni az Epic Games, újabb ingyenes játékkal turbózzák fel az Epic Games Store renoméját, hamarosan egy remek kis partijátékkal erősítenek, nevezetesen a Jackbox Party Packkel.

Ebben a "kis" minijáték-gyűjteményben a telefonotokat és a tabletjeiteket tudjátok kontrollerként használni, és akár az sem akadály, ha százan vagytok a szobában, hiszen ennyi játékost is tud egyidejűleg támogatni a Jackbox Party Pack.

Tonnányi remek játékmód van a csomagban, így mindenkinek ajánljuk a letöltését, hiszen ha beállít a rokonság, vagy csak a barátaitokkal hülyéskednétek egy jót, akkor a Jackbox Party Pack garantáltan hozzásegít titeket több órányi önfeledt szórakozáshoz.

Jelenleg még a What Remains of Edith Finch tölthető (egészen január 24-ig), utána viszont átveszi a helyét az említett szoftver, és február 7-ig boldog-boldogtalan letöltheti INNEN.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 napja és 4 órája

***** jó party játékok!
Szóval szerintem ez bárkinek jó lehet.

válasz erre

Direktor

3 napja és 1 órája

Ronalddo írta:
Lehet hogy ez lesz az első cucc amit még ingyen se húzok be. Életemben egyetlen egyszer sem játszottam ilyennel és a környezetemben senki más sem.
Ingyen van, elfér. Mit veszíthetsz ha megvan?

válasz erre

Ronalddo

3 napja és 3 órája

Lehet hogy ez lesz az első cucc amit még ingyen se húzok be. Életemben egyetlen egyszer sem játszottam ilyennel és a környezetemben senki más sem.

válasz erre

Tommy

3 napja és 16 órája

Hát ez a játék annyira nem jön be...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljaBvektor profiljacsirkee profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaEAG1 profiljaSoldier86 profiljaWarriorAutobot profiljaLibisszosz profiljaM.O.R.P.H. profiljaHellblade profiljaMarduk profilja