Jövő héttől ingyen letölthető lesz az Epic Games Store-ról a What Remains of Edith Finch

2019. január 04.
2.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően szédületes akciókkal igyekszik magára vonni a figyelmet az Epic Games Store, akik nemcsak kedvezőbb feltételekkel, hanem ingyen játékokkal is szeretnék magukhoz csalogatni a játékosokat és a fejlesztőket egyaránt.

Amint ugyanis kiderült, a jövő héttől egy igencsak nagyszerű játékot tesznek szabadon letölthetővé a felhasználóknak az Epic Games Store munkatársai, így akik regisztrálnak a digitális disztribúcióra, azok garantáltan beszerezhetik maguknak a Giant Sparrow által fejlesztett What Remains of Edith Finch című séta szimulátort.

A zseniális történettel és beteg élményekkel kecsegtető alkotás 2017-ben jelent meg, tehát egyáltalán nem nevezhető régi címnek, ha pedig érdekel, akkor nem árt odafigyelned a határidőkre, a promóció ugyanis csak január 10. és január 25. között él majd.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ezért már lehet én is csinálok egy fiókot.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Hű, de nagyon meg akarják nyerni maguknak az embereket. Első körben jól is fog hangozni, hogy X ezer regisztrált felhasználójuk van, csak aztán mindenki végiggondolja és rájön, hogy a fele ember csak az ingyen cuccokért ment oda.

válasz erre

Hentes

1 éve, 10 hónapja és 8 napja

Nagyon teper a csapat!

válasz erre

Direktor

1 éve, 10 hónapja és 8 napja

Ingyen simán kell.

válasz erre
What Remains of Edith Finch
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljarDAVE profilja