A Metro Exodus Steam helyett az Epic Games Store-on lesz megvásárolható

2019. január 28.
4.9651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismételten egy tripla-A kategóriájú játék kerül fel az Epic Games Store-ba exkluzívan, esetünkben nem kisebb cím, mint a Metro Exodus lesz csak és kizárólag itt megvásárolható digitálisan, viszont aggodalomra semmi ok, ha esetleg te Steamen már előrendelted.

Amennyiben már megtörtént a Valve platformján az előrendelés, akkor ott is fogsz tudni játszani a Metro Exodus-szal, illetve még most is él az előrendelés Steamen, azonban hamarosan ez az opció elveszik.

Egyébiránt a játék Steames adatlapján van egy rövidke megjegyzés, mely szerint nem tartják fairnek a Valve-esek a 4A Games és a Deep Silver döntését az elpártolás kapcsán egy ilyen hosszú árusítási periódus után, és ők is csak nemrégiben kaptak hírt a határozatról.

A Deep Silver CEO-ja, Klemens Kundratitz nagyon boldog, hogy végül üzletet kötöttek az Epic Games Store-ral, szerinte ugyanis megváltozatja az ipart az, ahogyan itt kezelve vannak a részesedések (ezt már korábban kifejtettük részletesen). Természetesen a Steames verzió is meg fog kapni minden jövőbeni frissítést és DLC-t. Nemrégiben bejelentették, hogy a The Division 2 is az Epic boltjába kerül Steam helyett.

Ha esetleg számodra nem fekszenek a digitális piacterek, semmi probléma, a Play 24/7 felületén beszerezhetsz egy fizikai kópiát a Metro Exodus-ból!
6 hozzászólás

Imperator

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mindig mondogatják, hogy a kalózkodás miatt nem vesz senki PC-re játékot, szerintem csak elegük van az embereknek abból, hogy PC-n nem tud senki normálisan játszani, húszmillió helyre kell regisztrálni, aztán ha az egyik becsődöl akkor jobb esetben át tudod menteni másik platformra, rosszabb esetben úszik a játékod. Konzolnál megveszed a játékot, berakod a lemezt és játszol, PC-n meg ha nem telepítesz 50 programot akkor esélytelen hogy játssz. Azért volt jó a steam, mert egységesítette a PC játékokat, most meg ott tartunk lassan hogy PC-s és PC-s nem tud egymással játszani mert az egyik Microfos storeból a másik meg steamről vette meg ugyanazt és nem látják egymást.

válasz erre

WarriorAutobot

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát nagyon tepernek.
Szóval lehet nemsokára beérnek a célba, vagy ahova akarnak tartani.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Öreg hiba. Nem tudom, mit ígérgethetnek ezeknek, de igen hülye üzletpolitikára vall.

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ezek nem normálisak.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csak dobozosan. Már elő is rendelve a Playből! Jó az ár!

válasz erre

Xelosz

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kb eddig érdekelt a játék...
komolyan ha most minden gyártó áttér epic store-ba leszokok a pc játék vásárlásról...
legalábbis azokról amik steamre nem jönnek biztos..

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tombyx profiljaManiac profiljagery1113 profiljasony1515 profiljamarco profilja