A Steam helyett az Epic Games Store-ra kerül a PC-s The Division 2

2019. január 09.
6.9991
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan várható volt, szépen kirúgja majd a széket a Steam alól az Epic Games Store, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a The Division 2 például a korábbi tervekkel ellentétben elkerüli a Valve digitális disztribúcióját.

Hiába lehetett ugyanis korábban előrendelni a Steamen keresztül a játékot, a Ubisoft és az Epic Games bejelentették, hogy a The Division 2 digitális változata PC-re csak és kizárólag az Epic Games Store-on és a Uplay-en keresztül lesz kapható és aktiválható, a Steamen azonban nem.

A helyzet olyannyira súlyos, hogy a Steamről már le is került a The Division 2 adatlapja, ha tehát biztosan a megjelenés napján akarunk magunknak egy példányt - erre ugyebár március 15-én kerül sor -, akkor ezt a két digitális disztribúciót célozzuk meg, de még ennél is sokkal biztosabb ha a Play 24/7-en rendeljük elő.
7 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Bosszantó az ilyen agresszív térhódítás. Jelenjen meg mindenhol és hadd válasszon a vevő, ne erőszakkal tereljék egy új terjesztő felé! Ha Steam-en is jönne, egyértelmű, hogy a nagy többség ott venné meg.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja,

Hát akkor biztosan kuka nálam. A Uplay is irritál már önmagában, nehogy már még ezt a ****t is használnom kelljen.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja,

Így is úgy is kelleni fog a Uplay, mert hiába veszed meg Steam-en a legtöbb játékuk Uplay nélkül nem hajlandó elindulni.

válasz erre

Xelosz

8 hónapja,

amúgy se érdekelt így meg pláne nem...
persze majd minden játékhoz lassan külön store lesz idióták...

válasz erre

Imperator

8 hónapja,

Tök mindegy hogy steam vagy epic, Uplay nélkül úgy se indul.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja,

Nos, akkor nálam ez kuka. Legalábbis a digitális.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 hónapja,

[Tiltott felhasználó!]

The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaManiac profiljademeterf profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaDav2377 profiljaImperator profilja