A Black Ops reboot lehet a sorban a következő Call of Duty-játék

2020. március 20.
7.2391
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon itt lenne már az ideje a következő Call of Duty-játék bemutatójának, és bár az Activision egyelőre mélyen hallgat, ellenben sorozatban érkeznek a kapcsolódó pletykák, így most például az, hogy a kiadó rendhagyó módon felrúgja a logika elvét.

Merthogy a következő Call of Duty várhatóan nem egy a Sledgehammer Games műhelyéből érkező újdonság lesz - bár lehetnek ők a fejlesztők, ez nem kizárt -, hiszen a legfrissebb pletykák szerint idén egy Black Ops reboottal, talán a Call of Duty: Black Ops 5-tel bővülhet majd a népszerű franchise.

Mielőtt bárki megörülne a hírnek, azért hozzá kell tennünk gyorsan, hogy mindez egyelőre egy gyenge lábakon álló pletyka csupán, amit ismét a TheGamingRevolution Youtube-csatornának köszönhetünk, akik egyébként arról híresek, hogy kifejezetten jól értesültek Call of Duy-témában.

Olyannyira, hogy most is kiemelték például: a Black Ops reboot a Modern Warfare grafikus motorjára épül fel, a hidegháborúba vezet vissza minket, de mély fókuszt kaphat benne a vietnami háború is. Mindezekről nem először hallunk, tehát reméljük, hogy tényleg van mindennek valami valóságalapja. Bővebb találgatások az alábbi videón:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Reboot is jöhet, főleg ha jó epizód.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na ez fura.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én mondjuk örülnék neki, de gondolom ha jön is, ez még nagyon messze van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja