Zavaró hibát javít ki a Resident Evil 4 Remake készülő frissítése

2023. március 27.
32.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Capcom közölte, hogy a Resident Evil 4 Remake "villódzó fények" hibáját egy következő javításban kezelik, a képernyő alján hirtelen villódzó kék fény formájában jelentkező hiba állítólag csak a játék PlayStation 5-ös verziójában fordul elő.

Bár úgy tűnik, hogy a hibának nincs játékromboló hatása, azért a színpompa, amit az egyébként komor vagy borzalmas jelenetekhez ad, egy kicsit zavaró lehet. A Capcom ideiglenesen több módszert is javasol a glitch eltávolítására, az egyik ilyen módszer a mentés és a játékból való kilépés, vagyis az újraindítás megszünteti a hibát.

Ha azonban továbbra is megjelenik, a Capcom azt javasolja, hogy kapcsoljuk ki a Depth Of Field beállítást, vagy állítsuk be a kamera Motion Blurjét. A két javasolt beállítás közül csak az egyik szükséges ahhoz, hogy ideiglenesen megszűnjön, ezt megerősítették a felhasználók is a tweet alatt. Arról még nincs pontos információ, hogy az apró hibát mikor tüntetik el, azaz hogy pontosan mikor érkezik a patch.

Resident Evil 4 Remake "villódzó fények" hibáját egy következő javításban kezelik, a képernyő alján hirtelen villódzó kék fény formájában jelentkező hiba állítólag csak a játék PlayStation 5-ös verziójában fordul elő.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nem tapasztaltam ilyesmit. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Eleve nem szabadott volna ilyennek lennie...

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

De hogy a tökömbe tudott így kijönni???? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja