Friss kedvcsinálón láthatjuk a Hyenas-t

2023. március 27.
28.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hyenas neve sokaknak még nem égett bele a retinájába, holott egy olyan játékról van szó, amit nem kisebb név készít, mint a Total War és az Alien Isolation mögött álló The Creative Assembly csapata, akik most a többjátékos élményekben akarnak tündökölni.

Hogy mekkora sikerrel? Ez még a jövő zenéje, ellenben a Hyenas legújabb kedvcsinálójában egy olyan PvPvE stílusú kompetitív élmény vár majd ránk, melyben a játékosok és a gépi ellenfelek egyaránt fontos szerepet kapnak az ütközetek során, melyek a távoli jövőbe kalauzolnak el minket, ahol a Föld utolsó erőforrásaiért harcolunk majd.

A Hyenas rendkívül érdekes koncepcióval szolgál, hiszen a több csapat által vívott harcban lesz majd mindig egy, aki képes lesz beolvadni és szabotálni a küzdelmeket, pontosan úgy, mint ahogyan azt az Among Us-ban is láthattuk. Megjelenési dátum még nincs, de az alábbi videót ki ne hagyjátok! Jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hyenas neve sokaknak még nem égett bele a retinájába, holott egy olyan játékról van szó, amit nem kisebb név készít, mint a Total War és az Alien Isolation mögött álló The Creative Assembly csapata, akik most a többjátékos élményekben akarnak tündökölni.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Ez rendesen ****. röhögő smiley Hát hogy néz ez ki? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nekem nagyon nem adja!

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Iszonyat gagyi!

válasz erre
Hyenas
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja