(Újabb) ajánlat az MMS interoperabilitás érdekében

2003. október 07.
1.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A 3G Americas, a mobiliparág egyik meghatározó szervezete ajánlással lépett fel, melyben arra szólítja fel – nem csak az amerikai piaci szereplőket – hogy fogadják el az MMS interoperabilitás-ra vonatkozó ajánlást.

A mai napon megjelentetett ajánlásban a GSM szolgáltatók arra kapnak javaslatot, hogy hogyan tudják a különböző hálózatoknál és a különböző eszközöknél biztosítani a zavartalan együttműködést.

Elemzők a mostani bejelentéssel kapcsolatban bizakodva jegyzik meg, hogy „a 3G Americas-hoz tartozó, vagy annak a mostani ajánlását elfogadó gyártók és szolgáltatók közös érdeke, hogy a fogyasztók hálózatoktól és eszközöktől függetlenül tudjanak egymás között MMS üzeneteket váltani. Ez az elképzelés kerülhet most közelebb a megvalósításhoz az MMS interoperabilitási ajánlat bemutatásával."

Chris Pearson a 3G Americas elnökhelyettese elmondta, hogy „számos iparági elemző jóslata szering az MMS a belátható közeljövőben a jelenlegi szinthez képest megduplázódhat. Ez a hatalmas növekedés arra kell, hogy késztesse a gyártókat és a szolgáltatókat, hogy sikeresen hajtsanak végre olyan fejlesztéseket, vagy biztosítsanak olyan megoldásokat, ahol az interoperabilitás már alapkövetelmény."

A 3G Americas-nak többek között a következő cégek a tagjai: AT&T Wireless, Cable & Wireless, Cingular Wireless, Ericsson, HP, Lucent Technologies, Motorola, Nokia, Nortel Networks, Openwave Systems, Research In Motion, Rogers Wireless, Siemens, T-Mobile USA, Telcel és Telecom Personal.
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljakarolyk3 profiljaMikee profiljaReichert Viktor profiljamarco profilja