Advertisement

WipEout és Syphon Filter játékok az európai Xperia Play katalógusban

2011. július 13.
3.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha a Sony néhány hónappal ezelőtt nem jelentette volna be hivatalosan a PlayStation Portable utódját, a sokáig csak NGP néven ismert Vitát, akkor minden bizonnyal az Xperia Play vette volna át a PSP utódjának megtisztelő címét, hiába lett másabb a készülék célközönsége, illetőleg bővebb a felhasználhatósági köre.
 

A fenti gondolatmenetet kívánja alátámasztani, hogy a Pocket Gamer legfrissebb információi szerint hamarosan két klasszikus PlayStation 1 alkotás kerülhet a masina katalógusába.

Amint arról ugyanis az említett magazin beszámolt, egyelőre kizárólag Európában, de megtalálható lesz az Android vásárterén PSOne Classics kategóriában az anti-gravitációs versenyjátékok királya, avagy a WipEout első epizódja, valamint a kissé másabb stílust képviselő Syphon Filter 3 is, amelyek természetesen kivétel nélkül kompatibilisek, ezáltal pedig játszhatók is lesznek az Xperia Play-en. A játékok egyenként 4 fontos árkategóriában kerülhetnek fel az Andoird Marketplace-re, ám arról egyelőre semmi hírünk sincs, hogy pontosan mikor.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 23 napja

Az Xperia Play soha az életben nem vehette volna át a helyét a PSP-nek. Jó kis Droid játékok futnak rajta, de a PSP kínálata ezerszer többet nyújt.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profilja