Váratlanul megjelent a MultiVersus a PlayStation Storeban

2023. szeptember 24.
12.0671
Botyi profilja, adatai
Botyi
A MultiVersus tartalmainak érkezése karácsony után teljesen lelassult, majd aztán bejelentették, hogy a játékot 2024-ig lekapcsolják, hogy tovább csiszolják, most azonban újra előkerült a PlayStation Storeban.

A Player First Games a MultiVersus áprilisi leállítása óta adtak néhány tájékoztatást, de sokan még mindig úgy vélték, hogy a játék talán soha nem kapjuk vissza. Akik aggódnak a verekedős játék sorsa miatt, azoknak van egy jó hírünk, ugyanis máris visszatért a PlayStation Storeba, ami azt is jelentheti, hogy nem törölték teljesen és még mindig dolgoznak rajta.

A játék jelenleg nem vásárolható meg, vagy tölthető le, egyszerűen csak "Bejelentett"-ként jelenik meg, megjelenési dátum nélkül. Hogy a dolog még izgalmasabb legyen, a MultiVersus igazgatója, Tony Huynh ugyanezen a napon osztott meg egy tweetet, amelyben azt írta: "A mai nap jó nap volt."

Egyelőre nem világos, hogy a MultiVersus visszatérése a PlayStation Storeba pontosan mit jelent, de lehet, hogy már idén újra a nagyközönséghez kerül. Ugyanis amikor offline állapotba került, azt az ígéretet tették, hogy 2024 elején tér vissza, tehát akár már az év vége előtti újbóli megjelenés is lehetséges.

MultiVersus tartalmainak érkezése karácsony után teljesen lelassult, majd aztán bejelentették, hogy a játékot 2024-ig lekapcsolják, hogy tovább csiszolják, most azonban újra előkerült a PlayStation Storeban.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nafene nem tudják mit akarnak. röhögő smiley

válasz erre
MultiVersus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja