Vár ránk az örökké tartó téli szünet, hiszen megjelent a South Park: Snow Day!

2024. március 26.
4.8111
Remulto profilja, adatai
Remulto
Hivatalosan is megjelent a South Park: Snow Day! Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re, amiben ismét magunkra ölthetjük az új gyerek gúnyáját és átélhetjük a téi szünet rejtelmeit és veszedelmeit.

A történet szerint egy zord hóvihar vette uralma alá a várost, de a gyerekek ahelyett, hogy szomorkodni kezdtek volna a zord körülmények végett, inkább nekiálltak játszani. A méltán híres South Park tévés sorozat univerzumában játszódó alkotás ezúttal egy négy fős kooperatív lehetőséggel megáldott roguelike stílusú játékként áll elénk, hogy kezünkbe tegyük a gyeplőt, és átvegyük az irányítást főhősünk és a játékban való cselekmény felett.

Minden őrültségre szükség lesz, hogy diadalmaskodjunk az ellenséges gyerekek és az egyéb gonosz lények, mint példának okáért Kula bácsi felett, akik ezúttal is el akarják látni a bajunkat. Érdemes lesz három másik barátunkat is harcba hívni, hogy még eredményesebb csatákat vívhassunk nemeziseink ellen.

A South Park: Snow Day! Playstation 5-ön, Xbox Series X/S-en, Nintendo Switch-en és PC-n is elérhető, és a megjelenés örömére kaptunk egy videós kedvcsinálót, amiben bizony a hangulat elég fagyos a hófödte tájaknak köszönhetően.

Nézd nagyban ezt a videót!South Park: Snow Day! Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re, amiben ismét magunkra ölthetjük az új gyerek gúnyáját és átélhetjük a téi szünet rejtelmeit és veszedelmeit.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Frankón szörnyű! röhögő smiley

válasz erre
South Park: Snow Day!
11.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja